Rólunk mondták

 

„Felemelő érzés volt egy ilyen támogató és inspiratív közösségnek lehettem a tagja! Ez alatt a 4 hónap alatt egyre közelebb kerültem magamhoz is. A különböző Műhelymunkák alatt többször elhangzott ez a mondat; „Nincs rossz válasz!”- ez rengeteget segített nekem abban, hogy merjek beszélni!”

Seidl Erika

 

"Egyszerű készségfejlesztés céljával vágtam bele a tanulásba, most azt érzem az egyik legfontosabb dologgá fog válni az életemben, amit itt kaptam.

Sokkal többet adott a kurzus, mint amire számítottam, rengeteget haladhattam az önismeret útján, ami stabilabbá, magabiztosabbá és céltudatosabbá tett.

Nem csak egy jól felépített, holisztikus-szemléletű tananyagot vettünk át, amit Zsuzsi és Zita szívvel-lélekkel rakott össze, de közben egy szuper csapat is összekovácsolódott. 

Végtelen Hálával,"

-Lili

 

“Zsuzsa és Zita segítségével, támogató figyelmével, barátságos, nyugodt és biztonságos környezetben haladhattam önismereti utamon, melyen számomra is hihetetlen magasságig jutottam."

-Kaslik Melinda

 

"A tanulás az ÉG-KŐ-nél könnyed légkörben zajlik, és szórakoztató. Inspiratív és biztonságos környezetben könnyen lehet tanulni. A tananyag izgalmas, a tudás átadása nagyon hatékony. Az órák gyorsan repólnek, a tudás amit kaptam hasznos, és használható. Köszönöm, hogy vagytok, Zita és Zsuzsa! "

-Nyilas Csaba